Peter Snijders 

Registraties en lidmaatschappen:

Peter Snijders is BIG geregistreerd klinisch psycholoog (BIG 79012540525),  Peter Snijdersgezondheidszorgpsycholoog (BIG 79012540525) en voormalig psychotherapeut. Peter is lid van de Nederlandse Vereniging van Psychotherapie (NVP), de vereniging EMDR Nederland en de Landelijke Vereniging Vrijgevestigde Psychotherapeuten (LVVP). Kamer van Koophandel-nummer 01155467 (Psychotherapiepraktijk Peter Snijders).

Ik werk sinds 1 januari 2019 zonder contracten met zorgverzekeraars. Dit kan consequenties hebben voor de vergoeding van geleverde zorg. Meer hierover leest u op onze site onder het kopje ‘Geldzaken’. Uiteraard leg ik graag persoonlijk uit wat mijn beweegredenen zijn en wat eventuele consequenties voor u kunnen zijn.

Werkzaamheden:

Peter was naast OOSTEINDE werkzaam in diverse klinische en poliklinische behandelcentra in de geestelijke gezondheidszorg en de forensisch psychiatrische zorg, onder andere het Ambulatorium van de Universiteit Utrecht, Forensisch Psychiatrisch Centrum Veldzicht, de RIAGG Zwolle, de RIAGG Hoogeveen en de forensische/ en orthopsychiatrie Noord Nederland.

Peter Snijders