Peter Snijders 

 

Peter Snijders is klinisch psycholoog (BIG 79012540525), psychotherapeut (BIG 99012540516), Peter Snijdersgezondheidszorgpsycholoog (BIG 79012540525) en cognitief gedragstherapeut (VGCt). Peter is lid en supervisor van de Vereniging van Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt), de vereniging EMDR Nederland, het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de Landelijke Vereniging Vrijgevestigde Psychotherapeuten (LVVP).

Ik werk vanaf 1 januari 2019 zonder contracten met zorgverzekeraars. Dit kan consequenties hebben voor de vergoeding van geleverde zorg. Meer hierover leest u op onze site onder het kopje ‘Geldzaken’. Uiteraard leg ik graag persoonlijk uit wat mijn beweegredenen zijn en wat eventuele consequenties voor u kunnen zijn.

Peter was naast OOSTEINDE werkzaam in diverse klinische en poliklinische behandelcentra in de geestelijke gezondheidszorg en de forensisch psychiatrische zorg, onder andere het Ambulatorium van de Universiteit Utrecht, Forensisch Psychiatrisch Centrum Veldzicht, de RIAGG Zwolle, de RIAGG Hoogeveen en de forensische/ en orthopsychiatrie Noord Nederland.

Peter Snijders